koeriersdienst zwolle
Transport Online Transportnieuws Transport Online Cornelissen Groep neemt Koeriersdienst Zwolle over.
Cornelissen Groep neemt Koeriersdienst Zwolle over. NIJMEGEN Per 1 februari 2018 neemt de Cornelissen Groep alle activiteiten en alle medewerkers van Koeriersdienst Zwolle over. Met ruim dertig vrachtwagens, een twintigtal bestelwagens en 85 man personeel vormt Koeriersdienst Zwolle een prima aanvulling op de bestaande activiteiten van de Cornelissen Groep.
Koeriersdienst Zwolle.
Koeriersdienst Zwolle staat bekend om haar snelheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om koeriers of transportdiensten. Gekoeld of ongekoeld. Met een wagenpark bestaande uit ruim 70 wagens zorgt Koeriersdienst Zwolle ervoor dat het afgeleverd wordt. Badhuiswal 9, 8011 VZ Zwolle.
Home Koeriersdienst Zwolle.
Koeriersdienst Zwolle BV wenst iedereen een heel voorspoedig en succesvol 2018. 17 december 2017. Ons wagenpark is vergroot. In december hebben we 10 nieuwe trekkers van het type Mercedes Benz Actros 1842 aan ons wagenpark toegevoegd. Koeriersdienst Zwolle staat al ruim 20 jaar voor flexibiliteit en kwaliteit.
Cornelissen Groep lijft per 1 februari Koeriersdienst Zwolle in.
We, zien de overname van Koeriersdienst Zwolle als een verdere versterking van onze activiteiten, aldus Mark van der Drift, algemeen directeur van de Cornelissen Groep. We, kunnen met de kracht en ervaring van Koeriersdienst Zwolle onze klanten snellere en flexibelere oplossingen aanbieden.
Koeriersdienst Zwolle De Transporters.
Dé koerier in Zwolle. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat uw vracht veilig en op tijd wordt bezorgd. Daarom pakken wij niets over, maar gaat de vracht rechtstreeks, binnen 24 uur, van u naar uw klant.
Nieuwsblad Transport Cornelissen neemt Koeriersdienst Zwolle over.
Daarmee omvat de totale Cornelissen Groep straks driehonderd vracht en bestelautos en werken er vijfhonderd mensen, met standplaatsen in Nijmegen, Tilburg, Zwolle, Heteren, Geldermalsen, Nieuwegein en Ede. Bij Koeriersdienst Zwolle legt Gerben Kloosterziel de dagelijkse leiding neer; hij blijft wel als adviseur aan het bedrijf verbonden.
Vacatures bij Koeriersdienst Zwolle B.V. NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Koeriersdienst Zwolle B.V. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij Koeriersdienst Zwolle B.V?
Koeriersdienst Zwolle overgenomen door Cornelissen Aftersales Truck.
Leestijd: 1 minuut. Koeriersdienst Zwolle wordt op 1 februari overgenomen Cornelissen Groep uit Nijmegen. Daarmee komt een einde aan 23 jaar zelfstandige groei van het koeriersbedrijf. De overname door het transportbedrijf heeft geen gevolgen voor het personeel van Koeriersdienst Zwolle.

Contacteer ons